Počinje SP u atletici, Srbija sa tri predstavnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje SP u atletici, Srbija sa tri predstavnika

Svetsko prvenstvo u atletici počinje danas u Dohi i trajaće do 6. oktobra.

Na sasmpionatu sveta Srbija će imati tri predstavnika, a novom "Kalifa internešnl" stadionu neće nastupati Ivana Španovićm, koja će prvenstvo u Kataru propustiti zbog povrede zarađene na mitingu Dijamantske lige u Berlinu.

Atletičarka Dragana Tomašević nastupiće u disciplini bacanje diska, dok će se Asmir Kolašinac i Armin Sinančević takmiciti u disciplini bacanje kugle.

Tomašević prva nastupa, ali tek naredne srede u kvalifikacijama, dok Kolašinac i Sinančević izlaze dan kasnije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP U ATLETICI Nema Ivane, Juseina...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2019

Konac, ujedno i kruna ove sezone u kraljici sportova, Svetsko atletsko prvenstvo počinje danas u Dohi, a trajaće sve do 6. oktobra. Pravo vreme za uživanju u olimpijskom geslu "citius, altius, fortius", to jest "brže, više, jače" iako je u Dohi ovih dana baš vruće, pošto se temperatra tokom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.