Pobeda Čilea, Španija eliminisana

Izvor: Beta, 19.Jun.2014, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Čilea, Španija eliminisana

BEOGRAD, 18. juna 2014. (Beta) - Fudbaleri Španije neće odbraniti titulu prvaka sveta, pošto su u sredu uveče izgubili od Čilea sa 2:0 u drugom kolu Grupe B Svetskog prvenstva u Brazilu.

Golove za Čile na meču odigranom na Marakani u Rio de Žanejru postigli su Eduardo Vargas u 20. i Aranguis u 43. minutu.

Ovim porazom se Španija, i dalje aktuelni šampion sveta, oprostila od Mundijala, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << posle dve utakmice bez bodova.

U poslednjem kolu Grupe B, u ponedeljak, sastaju se Holandija i Čile i taj meč će odlučiti pobednika grupe, dok se u drugom meču sastaju Australija i Španija.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ubedljiva pobeda Hrvatske nad Kamerunom

Izvor: Beta, 19.Jun.2014

BEOGRAD, 19. juna 2014. (Beta) - Fudbaleri Hrvatske pobedili su u četvrtak selekciju Kameruna sa 4:0 u drugom kolu Grupe A Svetskog prvenstva u Brazilu...Golove za Hrvatsku postigli su Ivica Olić u 11. minutu, Ivan Perišić u 48, dok je Mario Mandžukić dva puta tresao mrežu Kameruna u 61. i 73....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.