Piloti „Red Bull Air Race“ prvenstva iz vazduha razgledali Englesku

Izvor: TangoSix.rs, 12.Avg.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piloti „Red Bull Air Race“ prvenstva iz vazduha razgledali Englesku

Branilac titule „Red Bull Air Race“ svetskog prvenstva Nigel Lamb i njegov sunarodnik, trenutni lider ovogodišnjeg prvenstva, Pol Bonom priredili su juče kolegi Mađaru Petru Besenjiju obilazak Engleske iz vazduha, uoči predstojeće trke, koja će se za vikend održati na čuvenom trkalištu u Askotu.
Iako trka tek predstoji, rivali su se zajedno našli u vazduhu u utorak, a tom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << prilikom su imali veličanstven pogled odozgo na „Waddesdon Manor“, seosku kuću smeštenu u srcu Bakinghemšira, koju je sagradio Baron Ferdinand od Rotšilda da bi smestio svoju imponzantnu umetničku kolekciju, ali i da bi priređivao zabave. Potom, piloti su prošli pored 110 metara visoke praistorijske figure konja pod imenom „Uffington White Horse“, koja je uklesana u brdu i ispunjena drobljenom belom kredom.
Praistorijsku figuru konja „Uffington White Horse“ najbolje je sagledati iz vazduha / Foto: Red BullZa vikend nas očekuje neizvesna borba u Askotu, a oba Britanca se nadaju pobedi. Nigel Lamb, kome je prošle godine za sekundu izmakla pobeda u Askotu, nada se da će se nakon ove trke vratiti u borbu za titulu, dok Pol Bonom teži da zadrži prvu poziciju na ovogodišnjem šampionatu „Red Bull Air Race“.
Čuvenu građevinu sagradio je Baron Ferdinand od Rotšilda / Foto: Red BullThe post Piloti „Red Bull Air Race“ prvenstva iz vazduha razgledali Englesku appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.