Pešić dobio sjajne vesti iz Las Vegasa

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 22:18

Pešić dobio sjajne vesti iz Las Vegasa

Nikola Jović, mladi košarkaš Majami Hita, rekao je novinarima u Sjedinjenim Američkim Državama da želi da igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Jović se nalazi u Las Vegasu gde nastupa za letnji tim Majamija i beleži blistave partije, čime je privukao pažnju mnogih zaljubljenika u košarku.

Jović je za godinu dana na Floridi napredavao na svakom polju, pre svega na fizičkom planu i trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazuje sav raskošana talenat u Letnoj ligi.

Novinarima u Las Vegasu potvrdio je da će se staviti na raspolaganje Pešiću, te sada samo čekamo spisak selektora. Podsećamo, dan ranije Aleksej Pokuševski takođe je izjavio da želi da bude deo nacionalnog tima, što je još jedan sjajan znak uoči Mundobasketa.

Srbija i dalje čeka na odluku najboljeg košarkaša na svetu Nikole Jokića, koji je pre nešto malo manje od mesec dana osvojio titulu šampiona NBA.

Okupljanje srpskih reprezentativaca zakazano je za 24. jul, a Mundobasket je na programu od 25.8. do 10.9.2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jović i Pokuševski žele da igraju za Srbiju na Mundobasketu

Izvor: Danas, 09.Jul.2023

Košarkaš Majami Hita Nikola Jović otkrio je novinarima u Sjedinjenim Američkim Državama da želi da igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.