Perišić: Pre 20 godina sam maštao o finalu

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić: Pre 20 godina sam maštao o finalu

Reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić rekao je posle plasmana u finale Svetskog prvenstva da su svi njegovi saigrači od početka bili svesni važnosti meča.

Hrvatska je nadigrala Englesku sa 2:1, posle produžetaka, a prvi gol za Hrvatsku postigao je Perišić.

"Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Svi smo znali koliko je polufinale Mundijala važno za jednu malu zemlju kao što je Hrvatska. Ušli smo bojažljivo u meč, ali smo pokazali karakter, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << baš kao i u prethodna dva duela nokaut faze", rekao je Perišić i dodao:

"Pre dvadeset godina sam sedeo u svojoj kući u rodnom Omišu. Navijao sam za Hrvatsku, u nacionalnom dresu i mogao sam samo da sanjam o tome da jednog dana zaigram u tom dresu i postignem jedan od najznačajnijih golova na Mundijalu".

Hrvatska je plasmanom u finale Mundijala ostvarila istorijski uspeh, pošto je po prvi put stigla do borbe za trofej namenjen prvaku sveta.

Selekcija Hrvatske je ujedno i najlošije rangirana selekcija na FIFA rang listi, koja se plasirala u finale najveće svetske fudbalske smotre, a trenutno zauzimaju 20. mesto.

Finale je zakazano za nedelju, od 17 časova, a snage će odmeriti Hrvatska i Francuska.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.