Peh za Irce - Bez Longa na Velšane

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za Irce - Bez Longa na Velšane

Veliki peh zadesio je reprezentaciju Republike Irske uoči večerašnjeg utakmice odluke u Kardifu.

Trećeplasirana reprezentacija na tabeli Grupe D večeras gostuje Velsu u okviru poslednje runde kvalifikacija za Mundijal, a samo pobeda ostavlja Irce u trci za plasman na planetarnu smotru.

Ekipa Martina O'Nila nastupiće večeras u oslabljenom sastavu pošto je tokom dana stigla informacija da za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mesto u timu neće moći da konkuriše napadač Šejn Long.

Napadač Sautemptona "otpao" je za večerašnju utakmicu zbog povrede koju je zaradio u duelu sa Moldavijom. Long je teren napustio u završnici meča a danas je potvrđeno da se nije opravio.

Šejn Long se ne nalazi u golgeterskoj formi ali će se njegov izostanak svakako osetiti na terenu.

Utakmica u Kardifu igra se od 20:45.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.