Palmeiras u finalu Svetskog klupskog prvenstva

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 21:12

Palmeiras u finalu Svetskog klupskog prvenstva

Fudbaleri brazilskog Palmeirasa plasirali su se u finale Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu, nakon što su u polufinalu pobedili egipatski Al Ahli sa 2:0.

Strelci za Palmeiras bili su Rafael Veiga u 39. i Dudu u 49. minutu.

Al Ahli je od 81. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je direktan crveni karton dobio Aiman Ašraf.

Palmeiras će se u finalu sastati sa boljim iz duela Al Hilala i Čelsija, a taj meč je na programu sutra, 9. februara od 17.30.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine poraženi od Vardara u SEHA ligi

Izvor: B92, 08.Feb.2022

Rukometaši Vojvodine poraženi su na svom terenu od Vardara sa 16:26 (9:11)...Reč je bila o utakmici prvog kola Grupe B SEHA lige...Najefikasniji kod Vojvodine bili su Jovica Nikolić sa pet i Aleksa Kljajić i Gregor Očvrik sa po tri gola...Vardar je do pobede predvodio Timur Dibirov sa sedam pogodaka,...

Nastavak na B92...

Inter preko Rome do polufinala – golčina Sančesa VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 00:16

Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Kupa Italije...Oni su na svom terenu pobedili Romu sa 2:0...Strelci za Inter bili su Edin Džeko u prvom i Aleksis Sančes u 68. minutu...Inter će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Milana i Lacija, a taj meč je na programu sutra, 9. februara...Pratite...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.