PROBLEM ZA SKALONIJA: Di Marija propušta Australiju!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 19:49

PROBLEM ZA SKALONIJA: Di Marija propušta Australiju!?

Muke...

Selektor Argentine Lionel Skaloni zabrinuo je navijače Gaučosa izjavom da bi Anhel Di Marija mogao da propusti meč osmine finala protiv Australije.

- Nadamo se da će Anhel biti dobro. Danas ne mogu to da kažem. Moramo da sačekamo sutra pre ngo što odlučimo - rekao je Skaloni na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Argentine igraće u subotu od 20 sati protiv Australije meč osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru. Di Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je morao zbog povrede da bude zamenjen u 59. minutu poslednjeg meča grupne faze protiv Poljske (2:0).

- Izašao je sa povredom, ali istezanje je nešto drugo. Danas ćemo trenirati i imaćemo jasniju sliku o oporavku Anhela i još nekolicine igrača - istakao je Skaloni.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Razboleo se selektor Senegala

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 17:29

Selektor fudbalske reprezentacije Senegala Aliju Sise je bolestan, ali će biti na klupi te selekcije za meč osmine finala Svetskog prvenstva protiv Engleske..."On je bolestan već nekoliko dana i juče nas je pustio da obavimo trening po njegovim uputstvima. Nadamo se da će danas biti na terenu, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.