Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA ‘ORLOVE’: Jedan od nosilaca igre Srbije mora na dužu pauzu

Jedan od nosilaca sredine terena u dosadašnjim utakmicama kvalifikacija za Mondijal moraće nešto duži period da bude van terena.

Kao što je poznato, fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa doživeo je povredu zgloba na utakmici Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva usled žestokog starta protivničkog igrača nad njim.
Ustanovljeno je da se radi o povredi ligamenata zgloba i da će odlični >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vezista  morati na pauzu od najmanje tri nedelje. To znači da će propustiti utakmicu protiv Velsa u Kardifu koja se igra 12. novembra, dakle za svega osam dana.
PREDRAG RAJKOVIĆ: Poštujemo Vels i Bejla, ali idemo po pobedu
Fejsa je bio jedan od boljih igrača Srbije na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji i na dostojan način je zamenio suspendovanog Nemanju Matića.
Sada se fudbaler Čelsija vraća, a Fejse neće biti u važnom meču protiv Velsa, pa će uz Matića drugi vezni igrač biti, najverovatnije, Luka Milivojević.
The post PROBLEM ZA ‘ORLOVE’: Jedan od nosilaca igre Srbije mora na dužu pauzu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Fejsa bi mogao da igra u bilo kom timu u Evropi!"

Izvor: Mondo, 05.Nov.2016, 11:21

Često se kod nas na Ljubomira Fejsu gleda sa omalovažavanjem, a "ispod radara" prolazi da je on jedan od ključnih fudbalera Benfike koga i te kako cene u Portugalu...Ko zna kakvu bi karijeru napravio Ljubomir Fejsa da ga stalno nisu "rušile" povrede...Već četvrtu sezonu je član Benfike u kojoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.