PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Šta to ima po Africi?

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Šta to ima po Africi?

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI

ALŽIR – MALI (tip 1, kvota 1,65)

Alžirci su na Svetskom prvenstvu u Brazilu pokazali da poseduju veliki kvalitet, naciju su učunili ponosnom i sada će publika u Bildi imati priliku da na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << način pozdravi svoj nacionalni tim. Mali je sigurnom igrom i pobedom protiv Malavija otpočeo kvalifikacije za Kup nacija, ali ga sada čeka daleko teže iskušenje. Alžir je prošle godine na svom terenu slavio golom Sudanija, a od tada je značajno napredovao i veliki je favorit u ovom meču.

EGIPAT – TUNIS (tip UG 0-2, kvota 1,55)

Egiptu su posle poraza od Senegala bodovi preko potrebni kako bi se vratio na pravi kolosek u kvalifikacijama za Afrički kup nacija. I verujemo da je u Kairu bliži pobedi (kvota na keca je 1,85). Ali, pre biramo malo broj golova, pošto su tri od prethodna četiri okršaja Egipta i Tunisa završena u opsegu od nula do dva. Hrabriji neka probaju i sa UG 0-1 (kvota 2,65). Mi ostajemo pri 0-2.

GREMIO – PARANENSE (tip 1, kvota 1,65)

Atletiko Paranense ne zna za pobedu u poslednjih pet kola u brazilskoj Seriji A. Na gostovanjima nije slavio u poslednja četiri meča. Na gostovanju kod Gremija nijednom u 21. veku. A Gremio je sada u seriji od tri uzastopne pobede. Čekamo i četvrtu.

VREDI POKUŠATI

KAMERUN – OBALA SLONOVAČE (tip GG3+, kvota 2,30)

Jedan od mečeva iz kvalifikacija sa Afričkog kupa nacija koji ćemo rado pogledati. I zato što su u pitanju učesnici tek završenog Mundijala, zemlje koje nešto znače na fudbalskoj mapi sveta, ali i zato što očekujemo interesantan meč. Jer, na Svetskom prvenstvu smo videli da njihove odbrane nisu baš najdisciplinovanije na planeti. Tako je poslednjih sedam duela Obale Slonovače otišlo u GG3+. Nadamo se da će se niz nastaviti.

BETIS – LJAGOSTERA (tip KMB 1&GG, kvota 3,30)

Zeleno-beli iz Sevilje su apsolutni favoriti o čemu svedoči i kvota 1,50 na čistog keca, koji je pravilo na utakmicama Ljagostere ove sezone. Ali, pravilo na utakmicama Betisa je GG3+. Tim sa stadiona Benito Viljamarin je u prva tri kola Segunde postigao šest i primio sedam golova. Kada umiksujemo ova dva tipa stižemo do KMB 1&GG i vrlo primamljive kvote 3,30. Ko voli nek izvoli.

ZA IZBEGAVANJE

DOMAŽLICE – PARDUBICE

Domaćin je trećeligaš, gost drugoligaš, a kvota na dvojku 1,45. Pardubice, pritom, na strani igraju bolje nego kod kuće. Ali, to je tim na čijih je četiri od pet utakmica došao iks. Sa druge strane, Domažlice igraju sjajno, pa su na prvih šest kola češke treće lige osvojili 14 od maksimalnih 18 bodova (četiri pobede i dva remija). Zaobilazimo ovaj par. Vi kako hoćete.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (sreda): Svaka čast fudbalerima, nisu bili loši, ali dobru zaradu obezbedili su naši basketaši

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2014, 01:51

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.