POTVRĐENO: Srbija bez Ivane Španović na Svetskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 12:35

POTVRĐENO: Srbija bez Ivane Španović na Svetskom prvenstvu

Još uvek se ne znaju razlozi.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u dvorani u Glazgovu, potvrdio je danas Srpski atletski savez (SAS). Iako je Ivana Španović naravno ostvarila normu za učešće u skoku udalj, odlučila je da ipak preskoči ovo dvoransko prvenstvo iz još neobjašnjenih razloga.

- Iako u skoku udalj imamo dve atletičarke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ostvarenim normama: Ivanu Španović i Milicu Gardašević, ipak će boje naše zemlje na zaletištu skoka udalj braniti samo Milica Gardašević - objašnjeno je iz Saveza o takmičenju koje se održava od 1. do 3. marta.

Srbiju će na Svetskom prvenstvo u dvorani u Glazgovu predstavljati četvoro atletičara.

Pored Milice Gardašević boje Srbije u Škotskoj braniće: Na startu trke na 60 m prepone, trčaće Milica Emini, rekorderka Srbije na 100 m prepone, dok će u trci na 1500 m trčati Elzan Bibić. U skoku u vis naša velika uzdanica biće Angelina Topić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.