POSLEDNJE PROVERE PRED MUNDOBASKET: Poznati termini mečeva Orlova u Kini

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 20:05

POSLEDNJE PROVERE PRED MUNDOBASKET: Poznati termini mečeva Orlova u Kini

Utakmice se igraju u ponedeljak i utorak.

Košarkaška reprezentacija Srbije imaće poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo na Kupu solidarnosti u kineskom gradu Ženšenu, a organizatori su objavili satnice oba meča koje će odigrati izabranici Svetislava Pešića.

Srbija će protiv domaćina Kine igrati 21. avgusta od 13.30 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će dan kasnije igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brazila od 14 časova.

Kina i Srbija će ponovo na megdan već 26. avgusta, u prvom meču B grupe Mundobasketa. U B grupi su još i Portoriko i Angola, a dalje će se plasirati po dve prvoplasirane selekcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati termini utakmica Srbije u Kini

Izvor: B92, 18.Avg.2023

Košarkaši Srbije imaće poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo na Kupu solidarnosti u kineskom gradu Ženšenu, a organizatori su objavili satnice oba meča...Srbija će protiv domaćina Kine igrati 21. avgusta od 13.30 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će dan kasnije igrati protiv Brazila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.