Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 09:51

PORTORIKANCI OBJAVILI SPISAK: Holan je tu, ali oslabljeni idu na Srbiju

Nema Hoze Alvarada.

Srbija se na Svetskom prvenstvu u košarci koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra nalazi u grupi B sa selekcijama Portorika, Kine i Južnog Sudana.

Portoriko je objavio sastav za Svertsko prvenstvo koji se sastoji od 14 igrača, a taj spisak će biti skraćen za još dva imena pre nego što bude bio poznat definitivan tim za Mundobasket. Na ovom spisku nema Hoze Alvarda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Nju Orleans Pelikansa koji se još uvek nije oporavio pod povrede, što znači da će rival Srbije biti oslabljen.

Na spisku Portorika se nalaze Tremont Voters, Džordan Hauard, Itan Tompson, Džon Holand, Stiven Tompson, Filip Viler,  Alim Ford, Ajzea Pinjeiro, Džastin Rejes, Kristofer Ortiz, Ismael Romero, Džordž Kondit, Timaj Parker-Rivera, Arnaldo Toro.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.