PIKSI OTKRIO LOŠE VESTI: Posle Vlahovića, povredio se još jedan standardan prvotimac reprezentacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

PIKSI OTKRIO LOŠE VESTI: Posle Vlahovića, povredio se još jedan standardan prvotimac reprezentacije

Najverovatnije neće igrati.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prijateljske mečeve protiv Mađarske i Danske, to je prvo okupljanje nacionalnog tima još od uspeha u Lisabonu i plasmana na Svetsko prvenstvo.

Već je potvrđeno da Dušan Vlahović nažalost zbog povrede neće biti deo prijateljskih utakmica, a selektor Dragan Stojković Piksi potvrdio je da najverovatnije na njima neće biti ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štoper Nikola Milenković.

- Svaka ekipa ima svoje probleme, mi smo tu da ih rešavamo, nismo niakakv izuzetak. Vlahović neće biti u sastavu zbog povrede. Mogu da vam kažem da je i Milenković blizu da bude van tima, oseća povredu, grč u zadnjoj loži desne noge. Rizično je da igra, 90% je da neće biti u konkurenciji iako putuje sa ekipom - otkrio je Piksi stanje defanzivca Fiorentine.

Srbija meč protiv Mađarske igra u četvrtak, a sa Danskom je duel na programu u utorak, 29. aprila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jedan je dobro poznat dušmanin, a drugi - TALIČAN! Određeni arbitri za mečeve reprezentacije Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022

Zanimljiv izbor...Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak igra prijateljski meč u Budimpešti protiv Mađarske, a narednog utorka i u Kopenhagenu protiv reprezentacije Danske. Čelnici UEFA odredili su sudije za ove susrete..."Orlovima" će u Budimpešti na centru biti Slovak Filip Glova koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.