PEŠIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Srbija bez važnog igrača na Svetskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 22:21

PEŠIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Srbija bez važnog igrača na Svetskom prvenstvu

Čeka se Jokić.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić neće igrati na šampionatu sveta zbog povrede, izjavio je selektor Svetislav Pešić. Pešić je za Sport klub rekao i da se nada kako će Aleksa Avramović moći da zaigra na Mundobasketu.

 - Što se sastava Srbije tiče neće biti velikih promena u odnosu na ekipu koja je igrala na Evropskom prvenstvu. Mnogo toga će zavisiti od priprema, zdravstvenog biltena. Avramović je doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredu, ali se nada da će moći da igra na Mundobasketu, Lučić definitivno neće biti u sastavu tima, a nema potrebe da pričam o tome koliko nas znači. Nadam se da neće više biti povreda, sledi završnica klupske sezone. Pokuševski se vratio, treniraće do početka jula, čekamo da vidimo kakva će biti situacija sa Jovićem. Tarlać i ja smo pričali sa Nikolom Jokićem. Videćemo dokle će da stigne u NBA plej-ofu, Nikola je zadovoljan u državnom timu, želi da igra, ali moramo da sačekamo malo. Čekamo i Bogdanovića, koji se oporavlja od naporne sezone - istakao je Pešić.

Selektor je dodao da u ovom momentu neće zvati nekog stranca sa srpskim pasošem.

 - Ako pozovem Pantera, onda ću morati i nekoga iz Zvezda, da ne bi bilo sukoba - našalio se Pešić. - Ne vidim pojačanje za reprezentaciju u stranim igračima u ovom momentu, nadam se da nam neće biti potrebni inostrani igrači u timu, ali ne isključujem mogućnost da se to desi u periodu koji sledi.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pešić: Bez Lučića na Svetskom prvenstvu, Jokić želi da igra, ali da sačekamo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić neće igrati na šampionatu sveta zbog povrede, izjavio je selektor Svetislav Pešić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.