PAVLOVIĆ PROGOVORIO O NAVODNIM AFERAMA IZ KATARA: Svi su lako poverovali u IZMIŠLJOTINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 11:22

PAVLOVIĆ PROGOVORIO O NAVODNIM AFERAMA IZ KATARA: Svi su lako poverovali u IZMIŠLJOTINE

Nije trebalo da se sve to desi...

Bliži se kraj Svetskog prvenstva u Kataru, alo za najbolje srpske fudbalere Srbije Mundijal je završen još u grupnoj fazi takmičenja. Brzo će pasti u zaborav loše igre i samo jedan osvojen bod, mnogo duže će se pričati o navodnim aferama koje su se dešavale u taboru Orlova.

Strahinja Pavlović je jedan od retkih reprezentativaca koji je progovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tu temu i odlučno demantovao sve o čemu se pisalo i pričalo.

U Srbiji se pominjalo svašta, konkretno, tuče pojedinih reprezentativaca zbog supruga: šta je dopiralo do vas i je li nešto od toga tačno?

Čuli smo te stvari, normalno - imamo internet, na društvenim smo mrežama. Neverovatno da su svi lako poverovali u sve to?! Zamislite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji i o tome: dokle je došlo. To, uopšte, nije trebalo da bude u prvom planu. Ispalo je da jeste - rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

Zašto se tako nešto pojavljuje?

Ne znam!

Ima li uticaja?

- Na mene - ne, opet, teško je da to čitaš, takve optužbe, pritom, znaš da nije istina. Igračima koji su pominjani nije bilo prijatno - objasnio je Strahunja Pavlović koga u nastavku sezone očekuju nova iskušenja u dresu Salcburga

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Vlahović je morao da priča o tome – dotle je došlo"

Izvor: B92, 10.Dec.2022

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović prokomentarisao je kako su raznorazne priče uticale na ekipu u Kataru...U Srbiji se pominjalo svašta, konkretno – tuče pojedinih reprezentativaca zbog supruga: šta je dopiralo do vas i je li nešto od toga tačno?.."Čuli smo te stvari, normalno – imamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.