Ovoga smo se plašili, stigla još lošija vest, težak udarac za Srbiju pred Mundobasket!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovoga smo se plašili, stigla još lošija vest, težak udarac za Srbiju pred ''Mundobasket''!

Sinoć loša, danas, nažalost, još lošija...

Miloš Teodosić neće moći da nastupi za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

U iščekivanju zvanične informacije o obavljenim medicinskim pregledima, specijalizovani košarkaški portal ''Eurohoops'' je preneo da je ''medicinsko osoblje reprezentacije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obavestilo 32-godišnjeg košarkaša da neće moći na vreme da se oporavi'' do početka Svetskog prvenstva u Kini, 31. avgusta.

Pisali smo i sinoć i ranije danas, u pitanju je ponovo povreda tetive stopala, sa kojom se Teodosić borio i tokom nastupa za LA Kliperse u NBA ligi, zbog koje je više puta morao da pauzira.

Najnoviji problem sa stopalom pojavio se početkom sinoćnje utakmice između Srbije i Litvanije u ''Štark Areni'', kada je Teodosić posle samo par minuta na terenu, morao da napusti igru.

Čim se pojavila informacija da je osetio bol u stopalu, postalo je jasno da su veoma male šanse da Teo zaigra u Kini. Nažalost, izgleda da se to i obistinilo...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KSS se ne predaje: Teo na intenzivnim terapijama

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2019

Informacije sa različitih strana danas kažu da Miloš Teodosić neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini. Međutim, Košarkaški savez Srbije se ne predaje u ovoj borbi i uslediće intenzivne terapije sa kojima će se probati kako bi se stopalo Teodosića što pre oporavilo. Teo propušta Svetsko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.