Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2024, 13:38

Otvoreno Svetsko prvenstvo u krosu u "Parku prijateljstva" na Ušću

Svetsko prvenstvo u krosu zvanično je danas otvoreno intoniranjem himne Srbije "Bože pravde" u Parku prijateljstva u Beogradu.Svetsko prvenstvo u krosu zvanično je otvorio ministar sporta Zoran Gajić, koji je pohvalio organizaciju saveza i podržao promociju sporta kao najboljeg i najzdravijeg pristupa za današnju omladinu. Predsednik Svetske atletske federacije Sebastijan Kou poručio je na otvaranju da kros ima posebno mesto u atletici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SVETSKO PRVENSTVO U KROSU: Beograd je ponovo centar svetske atletike (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2024

„Nemoguće je postalo moguće“ Intoniranjem himne Srbije „Bože pravde„, kao i govorom prvog čoveka Svetske atletike, Sebastijana Koua, zvanično je otvoreno Svetsko prvenstvo u krosu, koje se održava u Parku prijateljstva u Beogradu. – Zadovoljstvo je biti ovde na 45. izdanju Svetskog prvenstva...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.