Izvor: Beta, 27.Avg.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpao i Raduljica, Srbija prva dva meča sa 10 igrača

BEOGRAD, 27. avgusta 2010. (Beta) - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković odlučio je u petak da na Svetskom prvenstvu u Turskoj igra bez centra Miroslava Raduljice.

"Birali smo izmedju Raduljice i Milana Mačvana. Razmišljali smo ne samo o trenutnoj formi, već i o sledećim protivnicima. Moja je odluka je da se na velikom trudu i radu zahvalimo Raduljici. Mačvan nam je potrebniji", istakao je Ivković na konferenciji za novinare u Kajzeriju na kojoj je saopštio konačan spisak od 12 igrača.

Srbija će, ipak, prve dve utakmice na Mundobasketu igrati sa 10 igrača, zbog suspenzija kapitena Nenada Krstića i pleja Miloša Teodosića. Treću utakmicu sa Jordanom igraće sa 11 igrača, pošto je Krstić suspendovan na tri meča.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ivković precrtao centra pred SP

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2010

Kazne FIBA zbog incidenta na meču Akropolis kupa između Grčke i Srbije uslovile su da Dušan Ivković u "minut do 12 saopšti" spisak igrača koji će braniti boje Srbije na SP u Turskoj (od 28.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.