Orlovi trenirali u Monte Karlu, ko će na megdan Rusima? (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlovi'' trenirali u Monte Karlu, ko će na megdan Rusima? (video)

Dan pred današnji meč sa selekcijom Rusije, naši reprezentativci odradili su trening u Monte Karlu, gde će i biti odigran ovaj meč.

Posle pobeda nad Kiprom (2:1) i Izraelom (3:1), reprezentacija Srbije večeras od 18 časova ima još jednu proveru uoči jesenjih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Rival Muslinovim ''Orlovima'' biće domaćin Mundijala 2018, selekciuja Rusije, a ovaj meč će biti odigran u Monaku na stadionu Luj II.

Juče su naši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativci odradili trening posle kojeg bi trebalo da je selektor stvorio jasnu sliku o tome koju će jedanaestoricu poslati na teren u večerašnjem meču.

Imajući u vidu Muslinov sistem koji za sada odlično funkcioniše i da večeras ne bi trebalo očekivati eksperimente kada je u pitanju startna postava, pretpostavka je da bismo večeras u Monaku mogli da vidimo sledeći sastav ''Orlova'' od prvog minuta:

Stojković - Ivanović, Milunović, Rajković - Rukavina, Milvojević, Grujić, Kolarov - Tadić, Kostić, Mitrović.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DOBRO JE: Muslin i dalje bez poraza, remi sa Rusima (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016

U poslednjoj pripremnoj utakmici pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Srbija je igrala nerešeno sa Rusijom u Monte Karlu 1:1 (0:0).. . “Orlovi” su položili prijemni ispit. Posle pobeda nad Kiprom i Izraelom usledio je remi sa Rusijom, kojoj je ovo bila poslednja provera pred start Evropskog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.