Orlovi protiv olimpijskog šampiona!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" protiv olimpijskog šampiona!

Poljska osvajanjem prvog seta u meču protiv Italije otklonila sve dileme u pogledu konačnog plasmana u grupi J "Top 6" faze Svetskog prvenstva.

Brazil - Srbija, Poljska - SAD!

To su parovi polufinala Svetskog šampionata za odbojkaše, čija se završnica održava u Torinu.

"Orlovi" će za prolaz u finale i sigurnu medalju igrati u subotu od 17 časova, protiv prvoplasiranog iz grupe I. Brazilci su u poslednja dva meča savladali Rusiju 3:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i SAD 3:0, iz čega se vidi da će biti izuzetno težak rival.

Oni su aktuelni olimpijski šampioni iz Rio de Žaneira 2016.

Reprezentacija Poljske u četvrtak je maksimalnim rezultatom savladala Srbiju, dok je u petak otklonila sve dileme već posle prvog seta, u kome je dobila Italiju sa ubedljivih 25:14.

To je značilo da bi čak i u slučaju poraza od 1:3 imala bolji set količnik (4:3) od Atanasijevića i drugova, koji su "Top 6" fazu završili sa skorom 1-1 i set-količnikom 3:3.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.