Orlovi protiv galskih petlova za finale i korak ka zlatu, Srbija - Francuska

Izvor: 24sata, 12.Sep.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" protiv "galskih petlova" za finale i korak ka zlatu, Srbija - Francuska

Zlatna ili srebrna medalja već mirišu, nekako, mnogo su blizu. Košarkaška reprezentacija Srbije igre polufinalni okršaj Svetskog prvenstva protiv selekcije Francuske! Za to vreme, reporteri "24 sata" sa najluđom ekipom u Studentskom gradu, koja nas je sve osvojila svojom organizacijom, prate zajedno naše orlove!

Inače, Srbija i Francuska su se sastale dva puta u avgustu, jednom u prijateljskom duelu, a jednom u grupnoj fazi Mundobasketa.

Na turniru u Pou >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << slavila je srpska selekcija 79:69, dok su Francuzi sa poen bili bolji u grupi A 74:73.

"Orlovi" su preko Grčke (90:72) i Brazila (84:56) maestralno došli do borbe za medalje, dok su Francuzi sa druge strane porazili Hrvate 69:64, a onda izbacili uz SAD najvećeg favorita za osvajanje zlata, domaćina Španiju sa 65:52.

Prvi finalisti su Amerikanci koji su još jednu lekciju očitali u Španiji, ovoga puta Litvaniji 96:68.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.