Orlovi ponovo u plavom, ovako će izgledati u Kini! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" ponovo u plavom, ovako će izgledati u Kini! (video) (foto)

Košarkaški savez Srbije večeras je predstavio nove dresove.

Muška košarkaška reprezentacija Srbije će od 31. avgusta do 15. septembra igrati na Svetskom prvenstvu u Kini, a mnogi navijači sa nestrpljenjem iščekuju početak.

Izabranici Aleksandra Đorđevića će biti jedan od favorita za medalju, a sve je dodatna razgalila činjenica da će se "Orlovi" najverovatnije okupiti u najjačem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastavu.

Iz Košarkaškog saveza Srbije su najavili da će reprezentativci u Kini ponovo nastupati u plavim umesto dosadašnjim crvenim dresovima.

Večeras su na svečanosti u Beogradu predstavljeni ne samo novi, već i svi dresovi pod kojima su reprezentativci Jugoslavije i Srbije osvajali medalje na najvećim takmičenjima.

A ovako izgleda dres u kojem će Bogdanović, Teodosić, Jokić i ekipa nastupiti na prvenstvu u Kini.

Kako vam se čini?

View this post on Instagram

Predstavljanje novih dresova Srbije. Idemo: plavi, plavi, plavi!

A post shared by Pavle Knežević (@pavlekn) on Jun 6, 2019 at 12:21pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.