Orlovi pobedili Moldaviju, sami na vrhu grupe!

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi pobedili Moldaviju, sami na vrhu grupe!

Fudbalska reprezentacija Srbije, tri kola pre kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, nalazi se na prvom mestu u grupi D, nakon što je sa ubedljivih 3:0 savladala Moldaviju. U isto vreme, Gruzija je na svom terenu igrala nerešeno sa Irskom 1:1, rezultat koji ide na ruku Srbiji.

Gaćinović je u 20. minuti doneo prednost Srbiji, kada je nakon ubačene lopte sa leve strane od strane Kolarova i neuspešnog pokušaja Kostića, sa oko 12 metara precizno i snažno šutirao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na gol Moldavaca i zatresao mrežu za 1:0.

Utakmica se igra u izuzetno teškim uslovima, zbog "provale oblaka" i jake kiše koja pada od početka meča.

U 30. minutu sjajna akcija fudbalera Srbije, na loptu je na kraju natrčao Kolarov i povisio na 2:0. Na najbolji način je krunisana terenska inicijativa "Orlova", koji i pored sigurne prednosti nastavljaju da napadaju.

Mitrović je nedugo zatim nakon centarđšuta Gaćinovića pogodio stativu.

Do kraja poluvremena, na snazi je ostao rezultat 2:0 za Srbiju.

U prvih 15 minuta drugog poluvremena, Srbija potpuno kontroliše stvari na terenu. Kapiten Branislav Ivanović je u 63. minutu odlično šutirao sa dvadesetak metara, ali je lopta prošla pored stative.

U 80. minutu, Aleksandar Mitrović je praktično overio pobedu Srbije u ovom duelu.

Nakon toga, prilike su imali i Ljajić i Prijović.

Na kraju, pobeda Srbije 3:0. Rezultat meča Gruzija - Irska je 1:1, pa je Srbija sama na prvom mestu u grupi, sa dva boda više od Irske.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.