Orlovi obezbedili plasman u treću fazu SP

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" obezbedili plasman u treću fazu SP

Odbojkaši Srbije obezbedili su plasman među šest najboljih reprezentacija na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj, a u nedelju (19.40) će se protiv Poljske boriti za prvo mesto u Grupi H.
Čudan sistem takmičenja na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu nije poremetio izabranike Nikole Grbića, koji su serijom pobeda izborili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plasman među šest najboljih ekipa na turniru.

Francuska je večeras savladala Poljsku, što znači da je Srbija među šest najboljih selekcija na svetu, a u nedelju će se protiv Poljske (19.40) boriti za prvo mesto u Grupi H.
U završnu fazu takmičenja plasiraće se četiri najbolje ekipe iz četiri grupe, kao i dve najbolje drugoplasirane.
Ukoliko savlada Poljsku, Srbija će biti prva u grupi, ukoliko izgubi biće među dve najbolje drugoplasirane.
Plasman u završnu fazu takmičenja u Torinu obezbedile su selekcije SAD, Brazila i Italije, dok će se poslednja dva učesnika saznati posle utakmica u nedelju. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlovi mogu da odahnu, Francuzi "vole" Srbiju

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2018, 10:28

Preko trnja do predvorja raja! Morali su srpski odbojkaši na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj da igraju tri hičkokovska meča u pet setova sa velesilama SAD, Rusijom i Francuskom. U dva su izašli kao pobednici i posle trijumfa nad Argentinom u subotu i poklapanju ostalih rezultata u ostale...

Nastavak na MozzartSport.com...

Odbojkaši Srbije izgubili od Poljske na SP

Izvor: Beta, 23.Sep.2018

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Varni od Poljske sa 0:3 u setovima (17:25, 16:25, 14:25), u utakmici poslednjeg trećeg kola Grupe H na Svetskom prvenstvu.Srbija je drugu fazu takmičenja završila sa šest pobeda i dva poraza i kao drugoplasirana iz Grupe H plasirala se u treću...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.