Orlovi bez Baste protiv Hrvatske

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" bez Baste protiv Hrvatske

Fudbaler Udinezea Dušan Basta povredio je mišić zadnje lože, pa neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije u derbiju sa Hrvatskom (petak, 20:45) na Marakani, kao ni četiri dana kasnije protiv Velsa u kvalifikacijama za Mondijal.

Posle pregleda i snimanja u Beogradu, bivši igrač Crvene zvezde je napustio bazu "orlova" i nastaviće oporavak u klubu, a pauziraće najmanje dve nedelje.

Basta se povredio proteklog vikenda u dresu Udinezea protiv Parme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a igru je napustio u 80. minutu zbog bolova u mišiću.

On je ipak došao na početak priprema u Staru Pazovu, da bi nakon konsultacija koje je doktor reprezentacije Miodrag Mladenović obavio sa lekrskim timom Udinezea, odlučeno da se odmah vrati u klub i što pre počne oporavak.

Selektor Siniša Mihajlović neće naknadno pozivati novog igrača umesto Baste.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basta zbog povrede ne igra protiv Hrvatske

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2013

Fudbaler Udinezea Dušan Basta morao je danas zbog povrede mišića zadnje lože da napusti bazu reprezentacije Srbije, pa tako neće konkurisati za nacionalni tim za mečeve sa Hrvatskom i Velsom... "Igrač Udinezea povredio je mišić zadnje lože, pa je posle pregleda i snimanja u Beogradu napustio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.