Orlići solidni, ali bez promocije

Izvor: Mondo, 12.Jan.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" solidni, ali bez promocije

Reprezentacija Srbije do 20 godina osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije, grupa B.

Foto: Getty Images

"Orlići" su na takmičenju u španskom gradu Logronju obezbedili treće mesto uoči poslednjeg kola, u kome se sastaju sa Meksikom.

Oni su na startu poraženi od Južne Koreje posle penal serije, potom su izgubili 4:2 od Španije, pa deklasirali Belgiju (6:1) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Australiju (6:0).

Tako će glavni favoriti, Španija i Koreja, u međusobnom okršaju rešiti pitanje plasmana u viši rang, dok je mladi tim Srbije osvojio bronzanu medalju, ali će i 2018. učestvovati u B grupi Druge svetske divizije.

Kolo pre kraja Španija ima 12, Južna Koreja 11, a Srbija sedam bodova. Belgija (tri), Meksiko (dva) i Australija (jedan bod) u petak će se boriti da izbegnu poslednje mesto i ispadanje u Treću diviziju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.