Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jul.2023, 10:40

Orlići ostali bez medalje na SP: Srbija poražena od Islanda u meču za treće mesto

U meču za treće mesto naša reprezentacija je poražena od Islanda Juniorska muška rukometna reprezentacija Srbije ostala je bez medalje na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, pošto je u borbi za bronzu poražena od selekcije Islanda rezultatom 27:23. Nakon što su u polufinalnoj utakmici izgubili od selekcije Nemačke rezultatom 40:30, Orlići nisu uspeli da smognu snage za duel […]
Vest Orlići ostali bez medalje na SP: Srbija poražena od Islanda u meču za treće mesto objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"Vratili smo se na svim nivoima u vrh svetskog rukometa"

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Muška juniorska reprezentacija Srbije doputovala je sa Svetskog prvenstva za igrače do 21 godine na kojem su zauzeli četvrto mesto.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.