Okrećemo se teškim utakmicama

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 20:05

"Okrećemo se teškim utakmicama"

Vaterpolisti Crne Gore na dobar način otvorili su takmičenje na Svetskom prvenstvu u Fukuoki.

Tima selektora Vladimira Gojkovića u prvom meču u grupne faze bez mnogo muke pobedio je Južnu Afriku 35:10.

"Bila je to utakmica od koje nismo znali šta možemo da očekujemo osim da smo kvalitetniji protivnik. Pokušali smo sa više rotacija, da svi dobiju jednaku minutažu, ali da igramo maksimalno agresivno kako bismo se spremili za ono što nas čeka, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da osetimo bazen", rekao je Gojković, prenose Vijesti.

Crnogorskim "ajkulama" ovo je bila dobra uvertira za naredni meč protiv Španije u sredu od 6.30, ali i duel sa Srbijom u poslednjem kolu gupe D.

"Nije bilo loše dve četvrtine, kasnije je bilo nekih grešaka, ali se i to stabilizovalo. Okrećemo se teškim utakmicima", zaključio je Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.