Odbrojavanje (2) - Kifla, bombe, suvi list: Najbolji golovi prošlog Mundijala

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrojavanje (2) - "Kifla", "bombe", "suvi list": Najbolji golovi prošlog Mundijala

Deluje neverovatno, ali još samo dva dana ostala su do početka Mundijala u Brazilu, a kao da smo juče počeli da Odbrojavamo dane zajedno sa vama. Sa nadom da ćemo uživati u sjajnom fudbalu i golovima za pamćenje, podsećamo vas na 10 najlepših pogodaka sa prošlog Svetskog prvenstva, a vi izaberite najbolji.

Šabalalin projektil na premijeri, Ozilova levica protiv Gane, Saurezova "kifla", Kvaljarelin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lob, Tevezova bomba, Viljin slalom, Forlanov volej, Maikonova preciznost iz "mrtvog ugla", Hondin slobodnjak i Van Bronhorstova "navođena raketa" - obeležili su šampionat u Južnoj Africi.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.