Odbojkašice zadovoljne, Rašićeva obeležila jubilej

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice zadovoljne, Rašićeva obeležila jubilej

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić istakao je da njegova ekipa, posle pobede nad Italijom, sa mnogo samopouzdanja dočekuje polufinale Svetskog prvenstva.

Evropske šampionke sa prvog mesta G grupe će u polufinale, pošto su u poslednjem meču treće faze savladale do tada neporaženu Italiju sa 3:1 (25:21, 25:19, 23:25, 25:23).

"Pošto smo u poslednjih nekoliko dana odigrali jednu utakmicu na pravi način, bilo nam je potrebno da napravimo situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da odigramo bolje protiv jakog rivala. U ovom momentu je najbolja varijanta bila Italija. Dobro smo odigrali. Videlo se da su devojke motivisane. Sada sa mnogo samopouzdanja dočekujemo polufinale", kazao je selektor Terzić.

Važan jubilej u meču protiv Italije obeležila je Milena Rašić, koja je u nacionalnom dresu odigrala 250. utakmicu.

"Drago mi je da smo bile na visokom nivou iako smo znale da smo u polufinalu. Motivacija je bila na nivou. Dobra stvar je što imamo slobodne dane da se pripremimo za najvažniji meč", rekla je Rašićeva.

Srpkinje će se u polufinalu boriti sa poraženim iz meča Kina - Holandija.

"Bila je ovo bitna pobeda za nas jer smo znali da smo u polufinalu. Nije manjkalo motiva jer nije isto da li idemo sa pobedom ili ne. Na kraju krajeva smo obezbedile prvo mesto. Odigrale smo dosta dobro u odbrani, servirale smo dobro, poremetile smo im prijem i nisu mogle da igraju sa srednjacima. Možemo da budemo zadovoljne. Najbitnije da imamo dva dana pauze i onda kreće ono najbitnije što smo čekali sve ovo vreme", dodala je na kraju Maja Ognjenović.

Polufinala su na programu u petak, a moći ćete da ih gledate u direktnom prenosu na Sport Klubu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.