Odbojkašice protiv Japanki počinju napad na medalju

Izvor: RTS, 13.Okt.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice protiv Japanki počinju napad na medalju

Odbojkašice Srbije igraju protiv domaće selekcije prvi meč fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu u Japanu. Meč je na programu u nedelju u 12.20, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Izabranice Zorana Terzića maestralno su odigrale veći deo šampionata, ali su u poslednja dva meča zabeležile dva poraza – od Japana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Holandije.

Doduše, bile su to utakmice koje nisu imale rezultatski značaj, ekipa nije bila kompletna, ali su dva poraza dovoljna opomena da u ovoj fazi šampionata nema slabih ekipa.
Osim Srbije i Japana, u Grupi G nalazi se još selekcija Italije, dok Grupu H čine Holandija, SAD i Kina.
Po dve najbolje selekcije iz grupa plasiraće se u polufinale Svetskog prvenstva.
Utakmica između Srbije i Japana igra se u nedelju od 12.20, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.