Odbojkašice Srbije ubedljivo pobedile SAD

Izvor: Beta, 01.Okt.2022, 20:50

Odbojkašice Srbije ubedljivo pobedile SAD

Odbojkašice Srbije pobedile su večeras u Lodju selekciju Sjedinjenih Američkih Država sa 3:0 (25:20, 25:23, 25:13), u meču petog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu.Aktuelne svetske šampione su do pobede stigle posle 65 minuta igre.Najbolja kod Srbije bila je Tiajan Bošković sa 25 poena. Sara Lozo i Bianka Buša su zabeležile po osam, a Bojana Drča sedam poena.Kod aktuelnih olimpijskih šampionki nije bilo dvocifrenih, a bolja od ostalih bila je Kara Badžema sa šest poena.Srbija je zabeležila svih pet pobeda i zauzima prvo mesto u grupi sa 14 poena. Amerika je sa skorom od četiri pobede i jednim porazom na drugom mestu sa 12 poena.U drugoj rundi takmičenja Srbija će igrati u Grupi F protiv Tajlanda, Dominikanske Republike, Poljske i Turske, a raspored i satnica će naknadno biti objavljeni. U F grupi će još igrati SAD, Kanada i Nemačka.Prve utakmice u F grupi biće odigrane u utorak, 4. oktobra.Svi rezultati i osvojeni bodovi iz prve faze takmičenja se prenose u drugu fazu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije ubedljivo pobedile SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2022

Odbojkašice Srbije pobedile su večeras u Lođu selekciju Sjedinjenih Američkih Država sa 3:0 (25:20, 25:23, 25:13), u meču petog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.