Odbojkašice Srbije pobedile Nemačku na SP

Izvor: Beta, 29.Sep.2022, 17:57

Odbojkašice Srbije pobedile Nemačku na SP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Lodju selekciju Nemačke sa 3:0 (25:23, 25:22, 25:23), u trećem kolu Grupe C na Svetskom prvenstvu.Srbiju je do pobede predvodila Tijana Bošković sa 23 poena. Bianka Buša je zabeležila osam, Jovana Stevanović sedam, Bojana Drča i Maja Aleksić po šest, a Sara Lozo pet poena.Najbolje ko Nemačke bile su Hana Ortman sa 14 i Lina Alsmajer i Kamila Vicel sa po 13 poena.Posle tri odigrana kola, Srbija je upisala sve tri pobede, i sa osam poena zauzima prvo mesto u grupi. Nemačka je na trećoj pozicija sa šest poena.Ranije danas, u istoj grupi, Kanada je pobedila Kazahstan sa 3:0.U narednom kolu, Srbija će sutra od 13.00 igrati sa Kazahstanom, dok će se Nemačka sastati sa SAD.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije pobedile Nemačku na Svetskom prvenstvu

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2022

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Lođu selekciju Nemačke sa 3:0 (25:23, 25:22, 25:23), u trećem kolu Grupe C na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.