Odbojkašice Srbije pobedile Kamerun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije pobedile Kamerun

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Trstu Kamerun sa 3:0 u setovima (25:17, 25:13, 26:24), u utakmici trećeg kola Grupe B i napravila veliki korak ka plasmanu u drugu fazu Svetskog prvenstva u Italiji.

Srbija je tako ostvarila treću pobedu na turniru, a Kamerun je pretrpeo treći poraz.

Odbojkašice Srbije su u prvom setu povele sa 8:4, a nakon toga i sa 16:9. Njihove protivnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su smanjile na 13:16, ali je ekipa Zorana Terzića pojačala i set osvojila sa 25:17.

Srbija je na početku drugog seta sa 8:0, a posle serije servisa Stefane Veljković i uz dobru igru Jelene Nikolić imala je i 10 poena prednosti (14:4). Odbojkašice Srbije su bez većih problema, predvođene Jovanom Brakočević do kraja seta sačuvale ubedljivo vođstvo.

Kamerun je poveo sa 3:5 u trećem setu, ali je posle nove serije dobrih servisa Brakočevićeve Srbija preokrenula na 6:5, a nakon toga je čuvala između dva i četiri poena prednosti. Kamerun je sredinom seta iskoristio nešto slabiju igru srpskog tima i posle poena Nane izjednačio na 16:16.

Srbija je odmah uzvratila i stekla dva poena prednosti, ali je Kamerun dobrom igrom u bloku uspeo da izjednači na 23:23, a zatim i da stekne set loptu. Odbojkašice Srbije su uspele da izjednače, a dobrim blokom Veljkovićeve da dođu do set lopte, nakon čega su ostvarile pobedu.

Sutra je na Svetskom prvenstvu slobodan dan, a Srbija u subotu od 17 časova igra protiv Kanade, u četvrtom kolu Grupe B.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije pobedile Kamerun

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2014

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Trstu Kamerun sa 3:0 u setovima (25:17, 25:13, 26:24), u utakmici trećeg kola Grupe B i napravila veliki korak ka plasmanu u drugu fazu Svetskog prvenstva u Italiji...Srbija je tako ostvarila treću pobedu na turniru, a Kamerun je pretrpeo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SP: Srbija nadigrala Kamerun

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Sep.2014

Odbojkašice Srbije zabeležile su i treću pobedu na Svetskom prvenstvu. Savladane su simpatične Kamerunke maksimalnim rezultatom 3:0 (25:17, 25:13, 26:24). Kao što se očekivalo odbojkašice Srbije su relativno lako stigle do trijumfa i opravdale ulogu favorita. Odbojkašice Srbije su u prvom setu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.