Od ovoga ne možeš da se odbraniš, dva Mesija u Barseloni! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ovoga ne možeš da se odbraniš, dva Mesija u Barseloni! (video)

Nama deluje pomalo bizarno, a vama?

Mesi na terenu i Mesi na tribinama.

Ovo je bila scena sa sinoćnjeg meča protiv Malage, tokom dana "Mesi" je šetao ulicama Barselone, nekoliko puta je policija morala da ga spašava od razdraganih navijača.

Sličnost je neverovatna. U pitanju je Reza Parateš koji je Mesijev dvojnik, otac ga je ohrabrio da se oproba u ovoj ulozi, i sjajno mu ide.

Postao je poznat širom sveta i gost Barselone juče protiv Malage. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nevolja, kada je Mesi dao gol protiv Irana i izbacio ovu reprezentaciju sa Mondijala, zemljaci su bili ogorčeni na njega, neke je morao da uverava da je on samo dvojnik.

Great Value Messi in the building tonight! 👋🏼👍🏼 #BarcaMalaga pic.twitter.com/rKf4Ul7j2X

— beIN SPORTS USA (@beINSPORTSUSA) 21. октобар 2017.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.