Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 21:18

Obrt u poslednjem trenutku: Česi odustali, Makedonci idu na SP

Prva utakmica već za dva dana

Samo dva dana pre prve utakmice u grupi na Svetskom prvenstvu u Egiptu, reprezentacija Češke je otkazala učešće!

Rukometni savez Češke je obavestio Svetsku federaciju da ekipa ne može da putuje na Mundijal zbog velikog broja igrača zaraženih korona virusom.

Dok jednom ne smrkne, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugom ne svane... Na mesto koje se iznenada ukazalo slobodnim uskočiće Makedonija. Naše južne komšije su imale status prve rezerve, za slučaj da neko otkaže – kao da se naslućivalo – pa im je danas stigla vest da se momentalno pakuju i krenu put Egipta.

Neće Makedonija nespremna doći na šampionat, jer je sve vreme bila u trenažnom pogonu, kao da su i u Skoplju naslućivali da će im se dobitna karta okrenuti. U njihovom timu nema nijednog zaraženog rukometaša, pa je već zakupljen čarter za put ka severu Afrike.

Prvu utakmicu Kiril Lazarov i ekipa igraće 14. januara protiv Švedske, a u grupi su još i domaćin Egipat i Čile.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Česi odustali, Severna Makedonija na Svetskom prvenstvu

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2021

Zbog nekoliko pozitivnih testova na koronavirus, reprezentacija Češke zvanično je objavila da neće učestvovati na Svetskom prvenstvu za rukometaše koje počinje u sredu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.