Obradović: Nikada ne bih odbio klupu Srbije!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Nikada ne bih odbio klupu Srbije!

Aktuelni trener Monaka Saša Obradović jedan je od dva najozbiljnija kandidata da zameni dosadašnjeg selektora Aleksandra Đorđevića, kojem je istekao ugovor. Obradovićev protivkandidat biće pomoćni trener Sakramenta i bivši prvak Evrope sa selekcijom Slovenije Igor Kokoškov.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Torino – Leće je 2.30. Meč se igra u pondeljak od 20.45.
Đorđeviću, koji je preuzeo “orlove” 2013. godine, istekao je ugovor po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Svetskog prvenstva u Kini, na kojem je Srbija razočarala osvajanjem petog mesta, iako je otišla po zlatnu medalju. Bivši selektor je rekao da mu nije ponuđen novi ugovor, kao i da ne očekuje razgovor sa čelnicima Košarkaškog saveza Srbije na tu temu.
Ja sam više puta izjavio da bi to za mene bio najveći uspeh u karijeri. Velika je čast voditi nacionalni tim svoje zemlje i to je za mene nešto posebno. Takve stvari se ne odbijaju. Zasad me niko nije kontaktirao, niti je bilo ikakvih razgovora na tu temu. Mislim da je još rano. Ljudi iz Saveza moraju prvo da vide šta je i kako dosad urađeno, pa tek onda da idu dalje. Oni će sigurno prvo izabrati kandidate, obaviti razgovore, pa tek onda odlučiti – objašnjava Obradović za Informer.
Rukovodioci Košarkaškog saveza Srbije, koji se tek danas vraćaju iz Kine, već danima vode neformalne razgovore ko bi bio idealno rešenje da nasledi Đorđevića. Novog selektora već u februaru očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a početkom jula i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju.
Članak Obradović: Nikada ne bih odbio klupu Srbije! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Obradović: Nikada ne bih odbio klupu Srbije! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.