Obradović: Kubu smo shvatili jako ozbiljno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Kubu smo shvatili jako ozbiljno

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović kaže da je njegov tim maksimalno ozbiljno pristupio u meču protiv Kube (46:27) na Svetskom prvenstvu.

"Današnju utakmicu shvatili smo ozbiljno. Dobro smo je otvorili i drago mi je da sam uspeo da dam šansu svim devojkama. Drago mi je videti da se Kuba nije predavala, da se borila do 60 minuta. Zahvaljujem se na fer i korektnoj igri", rekao je Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na konferenciji za medije u Japanu, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Golman Jovana Risović sa 14 odbrana bila je jedna od najboljih u srpskom timu.

"Čestitala bih svojoj ekipi na borbenosti i pobedi. Jako sam srećna što je selektor dao šansu svim devojkama. Ispoštovale smo dogovor i krenule ozbiljno od samog starta. Čvrstom odbranom i samim tim su došli lakši golovi iz kontranapada. Tu smo razliku održavali do kraja meča i sve je prošlo u najboljem redu", zaključila je ona.

Srbija naredni meč igra sutra protiv Norveške od 12.30 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.