OZBILJAN HENDIKEP ZA ŠPANCE: Crvena furija oslabljena na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 12:44

OZBILJAN HENDIKEP ZA ŠPANCE: Crvena furija oslabljena na Mundobasketu

Objanio je svoje razloge za takvu odluku

Košarkaška reprezentacija Španije imaće priličan hendikep na predstojećem Svetskom prvenstvu pošto je Riki Rubio saopštio da će propustiti Mundobasket. Igrač Klivlend Kavalirsa ko razlog je naveo mentalo zdravlje kome će se posvetiti u narednom periodu.

 - Odlučio sam da prekinem profesionalne aktivnosti kako bih se brinuo o svom mentalnom zdravlju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Želim da se zahvalim na podršci koju sam dobio od Saveza. Razumeli su moju odluku. Danas porodica ima više smisla nego ikada. Hvala. Zamolio bih da se poštuje moja privatnost. Više informacija ću dati kada za to dođe vreme - saopštio je Rubio.

Španac se sa problemima suočio pre nekoliko godina kada mu je preminula majka i bilo u je potrebno vreme da ih prevaziđe. Izgledalo je da je uspeo u tome, ali očigledno ga čeka još mnogo truda.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Skariolo: Podrška i divljenje Rubiju

Izvor: B92, 05.Avg.2023

Selektor španske košarkaške reprezentacije Serđo Skariolo pružio je podršku Rikiju Rubiju, koji je odlučio da prekine karijeru zbog mentalnog zdravlja...Iskusni reprezentativac Španije objavio je da je odlučio da prekine profesionalne aktivnosti kako bi se brinuo o svom mentalnom zdravlju, samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.