OVO JE PRVI PREKINUT MEČ NA MUNDIJALU: Ono što je uneto na teren RAZBESNEĆE sve u Kataru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 23:13

OVO JE PRVI PREKINUT MEČ NA MUNDIJALU: Ono što je uneto na teren RAZBESNEĆE sve u Kataru (FOTO)

To je provokacija.

Prvi put na Svetskom prvenstvu u Kataru meč je bio prekinut zbog ulaska navijača na teren. Reč je o susretu između Portugala i Urugvaja (2:0), a incident se dogodio u 51. minutu, kada je jedan mladić utrčao sa zastavom duginih boja.

Redari su brzo uskočili na teren, krenuli za njim i uhvatili ga.

A protester holding a rainbow flag and wearing a shirt saying 'Respect >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << For Iranian Women' ran onto the pitch during the Portugal v Uruguay match at the #FIFAWorldCup in Qatar https://t.co/9ZkxiK1h8c pic.twitter.com/9ByuCVmqv6

— Reuters Pictures (@reuterspictures) November 28, 2022

Ono što je poznato, to je da Katar ima nultu toleranciju prema promovisanju LGBT vrednosti, stoga ovaj potez mladića izazvao je gnev među domaćinima.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac sa zastavom duginih boja na terenu za vreme meča Portugal-Urugvaj

Izvor: Danas, 28.Nov.2022

Muškarac koji je nosio zastavu duginih boja i majicu u znak podrške Irankama pretrčao je danas teren stadiona Lusail u Dohi tokom utakmice Portugal-Urugvaj na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.