OVAJ ČOVEK JE NEVEROVATAN: Duplantis preleteo 6,23 i srušio svetski rekord (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 08:41

OVAJ ČOVEK JE NEVEROVATAN: Duplantis preleteo 6,23 i srušio svetski rekord (VIDEO)

Dominacija čudesnog Šveđanina.

Švedski atletičar Armand Duplantis postavio je novi svetski rekord u disciplini skok motkom pošto je pobedio na završnom turniru Dijamantske lige u Judžinu skokom od 6, 23 centimetara.

Šveđanin je pre tri nedelje osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, a u američkom gradu Judžinu je sedmi put u karijeri postavio najbolji rezultat na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

SKY IS THE LIMIT

Mondo Duplantis 🇸🇪 and the new world record

6.23m !!!!!!

pic.twitter.com/IAylg7omj5

— Victor K Almeida 📰 (@AlmeidaVictorK) September 17, 2023

Prethodni najbolji rezultat na otvorenom Duplantis je postavio prošlog leta na Svetskom prvenstvu upravo u Judžinu - 6,21, dok je centimetar više skočio u zatvorenom.

Na Završnom mitingu Dijamantske lige oboren je još jedan svetski rekord - Etopljanka Gudaf Cegaj pretrčala je 5.000 metara za 14:00.21. Do večerašnje trke rekord je držala Kenijka Fejt Kipjegon vremenom 14:05,20 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mondo Duplantis popravio sopstveni svetski rekord u skoku motkom!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Sep.2023

Neverovatan je Šveđanin Švedski atletičar Armand Duplantis postavio je novi svetski rekord u disciplini skok motkom pošto je pobedio na završnom turniru Dijamantske lige skokom od 6 metara i 23 centimetara. Šveđanin je pre tri nedelje osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, a u američkom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.