Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘OKUPACIJA’: Knez Mihailova ulica danas kao da je u Kardifu (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Vels, a gosti će imati veliku podršku sa tribina, iako je udaljenost dve zemlje ogromna.

Pristalice ‘zmajeva’, kao i svih ‘ostrvskih’ selekcija, poznate su po svojoj vernosti. Nebitno je kolika je udaljenost od njihove zemlje do mesta gde će igrati Geret Bejl i drugari. Iako, prve zvezde tima nema, Velšani se nadaju pobedi u Beogradu i nastavku borbe za Mondijal u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Rusiji. Zbog toga je veliki broj navijača pohrlio u Srbiju, a dokaz za to je snimak HotSporta iz Knez Mihailove ulice. Velšani su zauzeli mesta u skoro svim kafićima, baštama, barovima i pabovima u centru Beograda.
 

 
Sa lica mesta: Strahinja Nikolić
The post ‘OKUPACIJA’: Knez Mihailova ulica danas kao da je u Kardifu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Velšani oduševili Srbe: Mrze Engleze i pevaju Kosovo je Srbija (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2017

Jedna grupa navijača iz Velsa već se nalazi u Beogradu gde će u nedelju od 20.45 sati “zmajevi” odmeriti snage sa našom reprezentacijom...Ostrvljani se u međuvremenu lepo provode u glavnom gradu Srbije, okupirali su prestoničke kafiće, ali nisu bahati i bezobrazni već pokušavaju da uspostave...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.