ODRŽAN REVIJALNI ŠAHOVSKI TURNIR

Izvor: Kurir, 08.Dec.2011, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN REVIJALNI ŠAHOVSKI TURNIR

Član Gradskog veća Darko Božić organizovao je, povodom Nedelje osoba sa invaliditetom, u Skupštini grada Beograda revijalni šahovski turnir na deset tabli

BEOGRAD - Član Gradskog veća Darko Božić organizovao je, povodom Nedelje osoba sa invaliditetom, u Skupštini grada Beograda revijalni šahovski turnir na deset tabli.

Na turniru su učestvovale osobe sa invaliditetom, članovi Šah kluba „Napredak”, osvajači zlatne i bronzane medalje u šahu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Svetskom omladinskom prvenstvu Pavle Dimić i Damjan Jandrić, članovi šahovske sekcije DB Šekspirova i članice ženske olimpijske reprezentacije Srbije Ana Benderać i Irina Čoljuškina.

Cilj manifestacije je razvoj svesti o potrebi uključivanja ovih lica u ekonomske, socijalne, kulturne, sportske i obrazovne tokove, kao i usmeravanje pažnje na neophodne mere za njihovu lakšu integraciju. Grad svih 365 dana u godini vodi brigu o osobama sa invaliditetom, a ovo je samo jedna u nizu manifestacija.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.