Novi udarac za SAD – Dramond neće na Svetsko prvenstvo

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udarac za SAD – Dramond neće na Svetsko prvenstvo

Andre Dramond, centar Detroit Pistona, saopštio je da neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Kini.

Dramond, koji iza sebe ima odličnu sezonu u Detroitu, dvanaesti je u nizu košarkaš koji je "odjavio" Sjedinjene Američke Države.

Pre njega to su uradili: Entoni Dejvis, Džejms Harden, Demijan Lilard, Si Džej Mekalum, Bredli Bil, Tobajas Heris, Demar Derozan, Zajon Vilijamson, Erik Gordon, Pol Milsap i Kevin Lav.

Centarska linija Amerikanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada je još slabija i ekipu će najverovatnije predstavljati Mejson Plamli, Bruk Lopes, Bem Adebajo...

Dobra vest za SAD je ta što će na kampu biti mlada zvezda Memfisa Džeren Džekson junior. U sastavu se još nalaze Kemba Voker, Džejson Tejtum, Donovan Mičel, Kris Midlton, Kajl Kuzma, Herison Barns, Kajl Lauri, Džulijus Rendl, Džejlen Braun...

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a SAD će igrati u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom.

Reprezentacija SAD će se okupiti 5. avgusta u Las Vegasu, a konačan roster za Mundobasket Popovič će objaviti 17. avgusta.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVI OTKAZ POPOVIĆU: Ni centar Pistonsa neće u Kinu

Izvor: Kurir, 01.Avg.2019

Košarkaš Detroita Andre Dramond saopštio je da neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Kini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.