Nove informacije iz FSS, šta će biti s Matićem, da li se Bane vraća u reprezentaciju?

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije iz FSS, šta će biti s Matićem, da li se Bane vraća u reprezentaciju?

Da li je tvrdoglavost najveći problem u našem nacionalnom timu?

Po završetku Svetskog prvenstva, a onda i tokom Lige nacija, reprezentacija Srbije kao da ne može bez problema, pa smo bili svedoci zaoštravanja odnosa na relaciji selektor - pojedini igrači, poput Milivojevića ili Nastasića.

Dugogodišnji kapiten Branislav Ivanović se posle Mundijala više ne poziva među ''Orlove'', baš kao ni Duško Tošić, a javnost je zabrinula i nedavna poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nemanje Matića na društvenim mrežama kako je ''svestan da će Srbija ponovo da ga izda''.

Videćemo kako će izgledati spisak selektora Krstajića za odlučujuće mečeve prve faze Lige nacija protiv Crne Gore i Litvanije u novembru, a danas je većinu ovih tema prokomentarisao potpredsednik FSS Nenad Bjeković u intervjuu agenciji ''Tanjug''.

Za početak, on uverava da sa Nemanjom Matićem nema problema.

''Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvene mreže i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez još jedne vedete nacionalnog tima. Čuli smo se Matićem, sve smo rešili i razjasnili, ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju'', objašnjava Bjeković.

On je pohvalio i igre Baneta Ivanovića ove sezone u dresu Zenita i naglasio da ni on nije otpisan iz nacionalnog tima, baš kao ni bilo ko drugi, ali da konačnu odluku donosi selektor Krstajić.

Ipak, određeni problemi postoje, a Bjeković ih objašnjava - tvrdoglavošću, bar kada su u pitanju pomenuti slučajevi sa Milivojevićem i Nastasićem.

''Mi iz sportskog sektora, pre svega Darko Kovačević i ja, pokušavamo da stvorimo uslove da Srbija zaigra u najjačem mogućem sastavu.







Sada je samo pitanje ko je tvrdoglaviji, ti igrači ili selektor. Ali, u interesu srpskog fudbala niko ne sme da se stavi iznad nacionalnog tima. Treba biti mudar i pametan'', zaključio je Bjeković.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.