Nova FIFA rang lista - Srbija u blagom padu

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova FIFA rang lista - Srbija u blagom padu

Početak godine doneo nam je i novi pad na rang listi FIFA za naš nacionalni tim.

Posle nekoliko dobrih partija pod vođstvom Slavoljuba Muslina na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, reprezentacija Srbije je krajem godine značajno popravila plasman na FIFA rang listi.

''Orlovi'' su sa svoje najniže, 56. pozicije, uspeli da skoče do 44, mesta, ali na danas objavljenoj najnovijoj listi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokvarili su plasman za jedno mesto.

Srbija je, dakle, sada na 45. poziciji, a pretekla nas je Australija, koja je napredovala za tri mesta.

Na vrhu bez promena. Prva je Argentina, ispred Brazila, Nemačke, Čilea, Belgije, Kolumbije...

Dakle, Južnoamerikanci i dalje dominiraju na ovoj listi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pad Srbije na FIFA rang-listi, BiH i Hrvatska "miruju"

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2017

Reprezentacije BiH i Hrvatske zadržale su 27. odnosno 14. poziciju na najnovijoj FIFA rang-listi, dok je Srbija pala za jedno mjesto i sada je 45...Srbija je zadržala isti broj bodova u odnosu na prethodnu listu – 647, ali je Australija napredovala pa je tako došlo do pada. Ispred "Orlova" su Grčka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.