Nišlija iz rukometa otišao u fitnes i postiže uspehe

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija iz rukometa otišao u fitnes i postiže uspehe

Nakon rukometne karijere, koju je završio zbog povrede, Konstantin Vasiljević je početkom ove godine počeo da se bavi fitnesom i već je osvojio zlatnu medalju na Kupu Austrije i obezbedio učešće na Svetskom prvenstvu u fitnesu.

Dvadesetdevetogodišnji Nišlija krenuo je sa ozbiljnim treninzima fitnesa februara ove godine, a prvi uspesi su stigli samo par meseci kasnije. Kaže da se na to odlučio jer su mu mnogi savetovali da bi mogao da bude uspešan u ovom sportu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Počeo sam da radim personalne treninge februara, pa su mi svi pričali da probam da se bavim ovim. Ja sam se raspitao i ušao u priču preko agencije “3F” u kojoj je i Nišlijka Miljana Stanojković koja je osvojila prvo mesto na Svetskom prvenstvu prošle godine - ističe Konstantin.

Učestvovao sam na Kupu Austrije i bio sam prvi u kategoriji “Men's sport Physique” - priča Konstantin.

On je pobedom u Austriji stekao pravo da učestvuje na Svetskom šampionatu koji će od 4. do 10. decembra biti održano u Mumbaiju.

Očekuje me Svetsko prvenstvo u fitnesu u WBPF federaciji i to je završno takmičenje za ovu godinu. Trebalo bi da idem preko niškog kluba “Universum” i tako predstavljam i svoj grad i Srbiju - dodaje Vasiljević.

Kaže da veruje da bi na ovoj svetskoj smotri mogao da napravi novi uspeh i time u najboljem svetlu predstavi Niš i Srbiju, ali mu nedostaje novac za odlazak.Vasiljević bi trebalo da ode u Indiju sledeće nedelje, a troškovi prevoza, smeštaja i kotizacije su oko 1.000 evra.

Imao sam kontakte sa većnikom za sport Milanom Pešićem. Trebalo je da dopunim dokumentaciju i sutradan sam predao zahtev kabinetu gradonačelnika, ali još ne znam da li je stiglo do njega. Bitno mi je da znam da li mogu da dobijem neka sredstva. Pored toga, jurim sponzore da napravim neke ugovore jer će biti još takmičenja. Mogu da reklamiram neki proizvod, snimim reklamu - priča Vasiljević.

Konstantin je pre dve godine završio rukometnu karijeru zbog povrede. Počeo je karijeru u Železničaru, nakon toga igrao u Naisus i Radničkom.

Nakon igračke karijere Vasiljević je radio u stručnom štabu Ženskog rukometnog kluba Naisa gde je bio pomoćnik Svetislavu Jovanoviću.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.