Niški plesni klub Fenix se plasirao na Svetsko prvenstvo na Floridi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2021, 12:39

Niški plesni klub "Fenix" se plasirao na Svetsko prvenstvo na Floridi

Seniori Plesnog kluba Fenix iz Niša biće deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u čirlidingu, koje će se održati u septembru ove godine na Floridi. Oni će se takmičiti u disciplini “cheer hip hop”, a plasirali su se osvajanjem medalja na nacionalnom turniru u Beogradu.

Medaljama do plasmana na svetsku smotru; Plesni klub "Fenix"Na kvalifikacionom takmičenju u Beogradu, koje je održano >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 19. juna, u kategoriji formacija Fenix team je osvojio zlatnu medalju. U solo konkurenciji plesačice ovog kluba zauzele su prva dva mesta, pa je Anđela Šakota osvojila takođe zlatnu, a Tina Čolović srebrnu medalju.

Pored kvalifikacionog turnira, Plesni klub “Fenix” je imao još jedan uspešan vikend. Na međunarodnom takmičenju koje je bilo održano u Jagodini 13. juna , sa preko 1.000 učesnika, osvojio je 15 zlatnih medalja, dve vicešampionske i tri bronzane - ističe direktorka kluba Snežana Pajić.

Svetsko prvenstvo na Floridi, kako navodi Pajić, održava se svake godine, sa preko 4.000 takmičara sa svih kontinenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.