Nikola Maslak i Julija Savić predstavljaju Srbiju na Balkanskom prvenstvu u karateu

Izvor: KGsport.info, 26.Nov.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Maslak i Julija Savić predstavljaju Srbiju na Balkanskom prvenstvu u karateu

Mladi karatisti kragujevačkog Juniora Nikola Maslak i Julija Savić braniće boje Srbije na predstojećem Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore, koje će u periodu od 30. novembra od 2. decembra biti održano u Dubrovniku.
Maslak će se nadmetati u konkurenciji kadeta preko 70 kilograma, dok će Savićeva nastupiti u kategoriji juniorki do 53 kilograma.
Njihov trener Veljko Smolović očekuje dobre rezultate svojih takmičara, posebno Nikole Maslaka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je već osvajao bronzu na prvenstvima Balkana i koji je prošle godine na Svetskom prvenstvu u Španiji nagovestio velike domete, iako je ostao bez odličija.
Kako ističu u KK Junior, ovaj reprezentativni dvojac spreman je u svakom pogledu i imaju veliku želju da na najbolji mogući način reprezentuju Srbiju i grad Kragujevac, a uz malo sportske sreće mogu stići i do neke od medalja, čime bi se nametnuli selektoru za Evropsko prvenstvo koje se održava u Danskoj februara 2019. godine.
Foto: KK Junior
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.